PLUS camping

Domaine des Mathevies

Frankrijk - Dordogne - Sainte Nathalène


Domaine des Mathevies is een rustige en groene familiecamping. De camping ligt landelijk maar toch centraal. Het prachtige en gastronomische centrum van Sarlat ligt op slechts 7 km. In de omgeving kun allerlei sportieve activiteiten ondernemen, bijvoorbeeld kanovaren op de Dordogne of een mooie wandeling of fietstocht maken. Gedetailleerde kaarten hiervan zijn op de camping verkrijgbaar. Op een paar kilometer afstand loopt door de bossen de autovrije ‘Piste Cyclable’. Dit is een spoorlijn buiten gebruik, welke is veranderd in een mooi fietspad. Het hellingvrije pad, voorzien van glad asfalt slingert door het beboste landschap, door tunnels en langs dorpjes. Fietsen zijn te huur op de camping.
Op de camping is een zwembad met kinderbad, een tennisbaan, speeltuin, tafeltennistafel en een jeu de boulesbaan. Tevens kun je gebruik maken van de broodjesservice en worden er yoga lessen gegeven. In de oude schuur op de camping is een gezellige bar, de receptie en een binnenspeelruimte met speelgoed, boeken en spelletjes. ’s Avonds kun je in een ontspannen sfeer genieten van diverse wereldgerechten en lokale specialiteiten. In juni, juli en augustus komen er foodtruks met cateraars uit de omgeving.

Je kunt hier overnachten in verschillende type chalets voor maximaal vijf personen of in een van de prachtige gîtes voor maximaal zes personen. Deze gîtes staan op een privé gedeelte net buiten het terrein van de camping.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein
vanaf Utrecht 993 KM

Camping Domaine des Mathevies, Les Mathevies, Sainte-Nathalène, France
© Huren op de Camping All rights reserved