Domaine Sainte Marie

Frankrijk - Auvergne - Tréteau

Last minute 4 persoons huisje
van 17-08-2019 tot 24-08-2019
Week (za-za) € 595,00

Dit gezellige en knusse vakantiehuis heeft een zee

Vraag reservering aan

Domaine Sainte Marie is een rustige kindvriendelijke camping gelegen in midden Frankrijk. De camping heeft een schitterend uitzicht over lang gerekte velden, heuvels en in de verte zelfs over de bergen. In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden voor een dagje uit naar bijvoorbeeld de steden Vichy en Moulins of één van de mooiste dorpjes van Frankrijk namelijk Charroux. Niet ver van de camping ligt het charmante kasteel van Lapalisse. Maar een dagje vissen, kanoën, bomen parcours, parachutespringen of paardrijden behoort ook tot de vele mogelijkheden.
Op de camping is een zwembad met peuterbad, klein restaurant, bar en terras, jeu de boules, golfbaan, speeltuin, tafeltennis, volleybalveld, trampoline en er is een skelterbaan.

Je kunt hier overnachten in een chalet voor maximaal vier personen, een safari lodge tent met maximaal vijf personen. Ook is er een gîte voor maximaal vijf en een gîte waar je met maximaal acht personen kunt slapen. Tevens is er de mogelijkheid om te slapen in de chambres d’hôtes.

Website
(safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
> 6 personen
Klein
vanaf Utrecht 809 KMDomaine Sainte Marie, Route de Boucé, 03220 Treteau, France
© Huren op de Camping All rights reserved