Glamping de Bosweide

Nederland - Noord-Brabant - Alphen


Glamping de Bosweide is een kleinschalige kindvriendelijke camping gelegen midden in de bosrijke Brabantse natuur. Wandelaars en fietsers komen hier dus niets te kort. Je vindt hier de combinatie van rust en natuur, maar voor een dagje uit ben hier zo in de Efteling, de Beekse Bergen of Bobbejaanland. En op een regenachtige dag zijn er diverse binnenspeeltuinen in de buurt. Ook vlakbij ligt het mooie natuurstrand (‘t Zand) en een binnenzwembad. Het dorpje Baarle Nassau bied een unieke kijk op een Belgische Enclave in Nederland.
Op de camping kom je aan luxe niks te kort: elke ochtend worden de vers gebakken broodjes voor de tent afgeleverd en er is een welnessplein waar je heerlijk tot rust kunt komen in de hottub. Vakantie is hier ook echt vakantie, ook voor de ouders. De kinderen kunnen de spannendste avonturen beleven op het afgesloten autovrije terrein met trampoline, boomstamklimmen, skelters, voetballen, tafeltennis en minikeuken. Ook kunnen ze er knuffelen met de ezels of spelen met water en zand. En in de Vlaamse Schuur hebben ze ook voldoende ruimte om zich te vermaken bij regenachtig weer.
Uniek is de smikkeltuin, hier staan de meest heerlijke fruitsoorten zoals frambozen, kruisbessen, bramen, enzovoort. De appels en peren die rijp zijn kunnen zo gegeten worden. Ook is er de mogelijkheid om verse seizoen groenten uit de moestuin te verkrijgen. De kruiden uit de tuin (munt, dille, citroenmelisse en nog veel meer) mogen ook naar hartenlust geplukt worden. Eén keer per week is er een pizza avond, daarnaast zijn diverse streekproducten die je kunt kopen en is er de mogelijkheid om fietsen te huren. Ook erg handig: je elektrische auto’s kan op de camping worden opgeladen.

Je kunt hier logeren in een luxe safaritent (vaatwasser, sanitair, wifi) voor maximaal zeven personen. Er zijn verschillende type safaritenten, waaronder met bedstee en speelhut, een glijbaan of eentje met een triple bed, deze is erg geschikt voor als er een logeetje komt.

 

Boek via camping
(safari)tent
Speeltuin
> 6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 89 KM

Glamping de Bosweide, Kwaalburg, Alphen, Nederland
© Huren op de Camping All rights reserved