Glamping de Oever

Nederland - Gelderland - Zoelen


Glamping de Oever is gelegen in het hart van de prachtige Betuwe tussen de boomgaarden. De luxe safaritenten staan op een voormalig 9-holes golfterrein, groen, groot en glooiend: het perfecte glamping landschap! Een groot, maar sfeervol ingerichte locatie waar in de omgeving van alles te doen is voor jong en oud. Naast overnachten kun je heerlijk vertoeven op het mooie strand (gratis entree en op 500 meter loopafstand) met o.a. de Killersurf glijbaan en een beachclub met de heerlijkste cocktails. Tegen een speciaal tarief kun je ook deelnemen aan een van de andere supergave activiteiten als Wipeout, Expeditie Robinson en Mission Impossible. Wil je de omgeving van de glamping ontdekken, dan kun je voertuigen zoals een Tuktuk of E-chopper huren.
Maar er is nog meer rondom De Oever... Ontdek dit prachtige natuurgebied dat bekend staat om zijn vele riviertjes, weilanden, bossen, pittoreske dorpjes en natuurlijk haar gezellige terrassen. Stippel een wandelroute uit, vaar met een kano over de Linge, maak een uitstapje naar de dierentuin of kom meer te weten in een museum. Er is genoeg te zien, te doen en te leren. Geen zin om ver weg te gaan? De buren zijn een 18-holes golfbaan én een duikcentrum.
Op het terrein van de glamping zelf is het mogelijk om gratis te voetgolfen en is er een speelveldje met voetbalgoaltjes, volleybalnet, schommel, zandbak, boulderrots en picknicktafels. Ook is een klein glamingwinkeltje, fietsverhuur en kun je gebruik maken van de broodjesservice.

Je kunt hier overnachten in een luxe safaritent met een eigen badkamer met een douche, wastafel en toilet voor maximaal 8 personen.

Naar campingwebsite
(safari)tent
Speeltuin
> 6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 55 KM

Glamping de Oever, Oost Kanaalweg, Zoelen, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved