Groene Camping in de Polder

Nederland - Noord-Brabant - Lage Zwaluwe


Bij Groene Camping in de Polder kampeer je bij de biologische boer en geniet van rust, ruimte en gastvrijheid. Hier bevind je je midden in de polder en geniet je van weidse uitzichten, prachtige zonsondergangen en het leven bij de boer. In de ochtend word je gewekt door het getjilp van de vogels… en daarna is het stil. De ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat je drukke bestaan wordt omgezet naar een oase van rust. Groene Camping in de Polder ligt direct ten zuiden van Nationaal Park de Biesbosch, 16 km ten noorden van Breda. Hier bevind je je midden in de polderlandschappen en geniet je van weidse uitzichten, fenomenale zonsondergangen en ongerepte natuur. Ook zijn er nog allerlei andere leuke uitjes dichtbij. Wat te denken van een dagje Efteling, pannenkoekenhuis & speeltuin Koeckers, het historische centrum van Breda, Trampolinepark Krazy Kangaroo of Natuurspeeltuin de "Kleine Biesbosch'.
Het ruim opgezette campingterrein is een natuurlijk speelparadijs; helpen met koeien voeren, kampvuur maken, bootje varen of trampoline springen.

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Boek via Geardropper
(safari)tent
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 73 KM

Groene Camping 'In de Polder, Groenendijk, Lage Zwaluwe, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved