Kampari

Nederland - Friesland - Delfstrahuizen


Kampari is een kleinschalige camping, rustig gelegen midden in de weilanden en omringd door bomen. De camping is zeer ruim opgezet en biedt daardoor veel privacy. Dankzij de fietsknooppunten in Friesland start je vanaf de camping met prachtige fiets- en wandeltochten. Ook vind je in de nabijheid ontelbare watersportmogelijkheden en vrij toegankelijke zandstrandjes.
De camping is de perfecte uitvalsbasis om de Friese meren en de mooie elf steden te ontdekken. Sneek, Harlingen, Hindelopen en Franeker zijn allemaal een bezoek waard als je op zoekt bent naar cultuur, gezelligheid en leuke etttentjes. En natuurlijk Leeuwarden, het hele jaar door zijn er grote en kleine evenementen, voor jong en oud.
Het mooie zandstrand van het verrassende dorpje Delfstrahuizen ligt vlakbij Kampari, voor kinderen is dit de ideale plek om veilig te zwemmen. Ook het Tjeukemeer is een aanrader, dit is het grootste binnenwater van Friesland en is dé plek om te surfen en zeilen. Huur bijvoorbeeld een sloep, kano, surfplank of zeilboot en ga heerlijk een dag het water op. Kun je zelf niet zeilen of is het langer geleden? Ga dan een dag het water op met gastheer Willem. Zijn zeilboot heeft een grote kuip voor 5 volwassen. Waterskiën is hier ook toegestaan. Heb je een eigen boot? Vlakbij Kampari is een trailerhelling.

Je kunt hier overnachten in luxe safaritenten of in een van de 3 tiny houses.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Speeltuin
> 6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 119 KM

Trekkersweg 4, Delfstrahuizen, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved