Kampeerdorp de Zandstuve

Nederland - Overijssel - Rheeze


Kampeerdorp de Zandstuve is een 5-sterren kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de landelijke omgeving in Hardenberg, ook wel het Overijsselse Vechtdal genoemd. Een regio die perfect is voor iedere vakantieganger: natuurliefhebbers, cultuursnuivers, actievelingen of jonge gezinnen met kids. Voor iedereen is er iets te beleven.
De camping biedt uitstekende faciliteiten waarmee je een onvergetelijke vakantie beleeft. Welk seizoen het ook is, een heerlijke duik in het zwembad is altijd mogelijk. De camping beschikt namelijk over een binnen- én buitenzwembad met spectaculaire glijbanen. Je kinderen maken vriendjes bij het animatieteam of klimmen en klauteren bij Cobus Speelkasteel. Trek gekregen? Na een dag vol plezier kun je lekker smikkelen en smullen bij een van de horecagelegenheden. Kortom bij Kampeerdorp de Zandstuve is er voor jong en oud genoeg te beleven!

Wil je wel graag slapen met het comfort van thuis? Kies dan voor een van de accommodaties geschikt voor 2 t/m 12 personen. Van een compleet ingerichte toercaravan of trekkerspod tot een luxe lodge of vakantiehuis, bij Kampeerdorp de Zandstuve vind je altijd een accommodatie passend bij jouw wensen.

Info & Boeken via camping
(sta)caravan - (safari)tent - trekkershut - huisje - bijzondere accommodatie
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
Zwembad met glijbaan
> 6 personen
Groot
vanaf Utrecht 128 KM

Kampeerdorp de Zandstuve, Grote Beltenweg, Rheeze, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved