La Vallée Verte

Frankrijk - Languedoc-Roussillon - La Roque-sur-Cèze


La Vallée Verte is een terrassencamping in de Languedoc-Roussillon, verscholen op een domein van 36 hectare. Deze unieke kleine camping met Nederlandse leiding is alleen bereikbaar via een 1 kilometer lange oprijlaan. La Vallée Verte is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van verschillende streken, want de camping ligt op het kruispunt van de Ardèche, de Cévennes, de Provence en de vallei van de Rhône.
De camping ligt direct aan de rivier de Cèze, een zij­rivier van de Rhone. In deze oase van rust treft u volop zwemmogelijkheden in het eigen zwembad of in de rivier de Cèze. Deze rivier, direct gelegen aan de camping, heeft een mooie natuurlijke oever met hier en daar kiezelstrandjes. De Cèze is een geweldige uitdaging voor visliefhebbers. Op het campingterrein is een goed restaurant, bar, terras en je kunt er gebruik maken van de broodjesservice. Ook kun je er tennissen, basketballen, volleyballen, voetballen, tafeltennissen, jeu de boules spelen, kanotochten maken en paardrijden. In het hoogseizoen is er animatie op de camping.

Je kunt op deze camping verschillende accommodaties huren voor maximaal zes personen: een stacaravan, een van de luxe cabanes of een avontuurlijke valley view lodge.

In augstus 2022 verblven we zelf tien heerlijke dagen op La Vallée Verte. Nieuwsgierig hoe het ons beviel? Lees hier onze blog.

Boek direct Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
Zwembad met glijbaan
6 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 1096 KM

Route de Donnât, 30200 La Roque-sur-Cèze, France
© Huren op de Camping All rights reserved