Landgoed de Barendonk

Nederland - Noord-Brabant - Beers


Landgoed de Barendonk is een kleinschalig familiebedrijf met een prachtig autovrij natuurkampeerterrein en tiny houses. Het Landgoed ligt in het Land van Cuijk en wordt omringd met bossen en wateren en is rijk aan historie. Kenmerkend voor de streek is de variatie aan bossen en beken, weilanden, wielen, boomgaarden en landerijen. Vanuit het landgoed kunt u direct fiets- en wandelroutes volgen door het meest afwisselende landschap van Nederland. Van bosrijke natuur tot het gastvrije Cuijk en de vestingstad Grave. Voor een dagje uit naar de stad bent u in een half uur in Nijmegen en iets verder in Den Bosch. Ook leuke uitstapjes zijn het Oorlogsmuseum, Toverland, De Bergen, Zoo-park, het Afrikamuseum en Orientalis.
Op het landgoed, de boerderij en in de bossen is altijd wel iets de beleven. Kinderen kunnen skelteren, spelen met zand en water of lekker schommelen. En de gasten mogen een kijkje op de boerderij (melkveebedrijf). In het hoogseizoen kun je gebruik maken van de broodjesservice, een wandeling met gids of een ritje met de pony.

Je kunt hier overnachten in een trekkershut of tiny house voor maximaal 6 personen. Ook kun je overnachten in het Paardement met maximaal zes personen, het Koetshuis met maximaal 8 volwassenen en 4 kinderen of in een van de groepsaccommodaties voor max 22 personen.

Naar campingwebsite
trekkershut - huisje
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 103 KM

Landgoed De Barendonk, Millseweg, Beers, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved