Landgoed De Berenkuil

Nederland - Drenthe - Grolloo


Landgoed De Berenkuil is gelegen in Grolloo middenin het natuurlijke hart van Drenthe. Deze autovrije camping is geheel gericht op kinderen, vanaf half 10 's ochtends tot 8 uur 's avonds verzorgt het recreatieteam een uitgebreid recreatieprogramma voor diverse leeftijden. Verspreid over de camping vind je meer dan 25 grote en kleine speeltuinen en op de warme dagen geeft het verwarmde zwembad met waterspeeltuin of de speelvijver met speelstrand de nodige verkoeling. Bij minder weer kunnen de kinderen klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin. Ook is er een multifunctioneel sportveld, pannakooi en Berenbos dus niemand hoeft zich te vervelen.
Drenthe is een bruisende provincie en heeft tal van leuke dorpjes, steden, attractieparken, bezienswaardigheden, musea en zwembaden. De stad Groningen is vanuit Grolloo, met 30 minuten rijden, binnen handbereik. Vanwege de gunstige ligging van De Berenkuil heb je in de omgeving alle ingrediënten voor een fantastisch dagje uit.

Landgoed De Berenkuil is boven alles een kampeerterrein. Dat betekent dat de accommodaties passen bij het kampeergevoel. Ideaal voor mensen die (nog) niet kamperen of die gewoon eens op een andere manier het Berenkuilgevoel willen beleven. Kies je voor glamping, een vakantiehuisje of een blokhut? Een accommodatie huren doe je voor 2 tot maximaal 6 personen. In sommige accommodaties zijn huisdieren ook toegestaan.

Info & Boeken via camping
trekkershut - huisje - bijzondere accommodatie
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Groot
vanaf Utrecht 173 KM

Landgoed De Berenkuil, De Pol, Grolloo, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved