Les Grottes de Roffy

Frankrijk - Dordogne - Sainte Nathalène


Les Grottes de Roffy is een kindvriendelijke gezinscamping gelegen op slechts 6 kilometer van het toeristische stadje Sarlat. De camping is ideaal gelegen en wordt omringd door de mooiste bezienswaardigheden in de Perigord Noir. In een straal van 30 kilometer vind je prehistorische grotten, middeleeuwse kastelen en mooie dorpjes als Castelnaud, Domme, Beynac en Monpazier. Ook een bezoek aan een van de lokale marktjes in de buurt of een prachtige wandel- en kanotocht is zeker de moeite waard.
Op de camping is een verwarmd zwembad met kinderbad, een cafe met terras, een restaurant, een winkel en er zijn diverse speeltuinen. De sportieve vakantieganger kan er voetballen, badmintonnen, basketballen, volleyballen, tennissen en er zijn pingpongtafels binnen en buiten. In juli en augustus zijn er diverse georganiseerde activiteiten voor groot en klein.

Je kunt hier overnachten in een lodge met vier personen, een safaritent met vijf personen of in een van de verschillende type stacaravans met maximaal zes personen.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Middelgroot
vanaf Utrecht 995 KM

Camping Caves Roffy, 24200 Sainte-Nathalène, France
© Huren op de Camping All rights reserved