Minicamping Boudewijnskerke

Nederland - Zeeland - Zoutelande


Minicamping Boudewijnskerke is een gezellige familiecamping in Zoutelande waar je voor rust en ruimte terecht kunt. De camping is gelegen op 5 tot 10 minuten fietsafstand van het strand en op 500 meter loopafstand van het nabij gelegen natuurgebied.
Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Op de autovrije kampeerweide zijn verschillende speeltoestellen, een zandbak en een voetbalveldje aanwezig. In het voor-, hoofd- en naseizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kinderen en volwassenen mogen meehelpen met de verzorging van de dieren. Er is ruimte voor eigen spontane ideeën voor activiteiten wat bijdraagt aan de sfeer en de gezelligheid. Verder kun je genieten van de familietuin. In deze tuin staan prachtige planten en is er voor ieder wat wils zoals jeu de boules, een boomschommel en een wandelpad, dit allemaal met een prachtig uitzicht naar de duinen. Ook kun je iedere dag (behalve zondag) gebruik maken van de broodjesservice.

Je kunt hier het gehele jaar door overnachten in vakantiehuis de Roosjeshof met maximaal 6 personen. Het rookvrije vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en een terras met prachtig uitzicht op de duinen en de familietuin.

Naar campingwebsite
huisje
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
Aan zee
vanaf Utrecht 188 KM

Minicamping Boudewijnskerke Zoutelande, Boudewijnskerke, Zoutelande, Nederland
© Huren op de Camping All rights reserved