Minicamping Charlottenburg

Nederland - Zeeland - Meliskerke


Minicamping Charlottenburg ligt in het gezellige dorp Meliskerke, op slechts 4 kilometer van het strand van Zoutelande en op ongeveer 6 kilometer van Domburg. Op het terrein is ook een agrarisch bedrijf met akkerbouw en veehouderij. Wekelijks vinden er rondleidingen over de boerderij plaats. Op de akkers worden tarwe, maïs en suikerbieten verbouwd en in de koeienstal vind je de koeien, kalfjes en stieren. In de weiden rondom de minicamping zie je de schapen met hun lammetjes.
Fiets- en wandelliefhebbers kunnen hier genieten van het prachtige Walcheren. Wist je dat je heel Walcheren kunt rondfietsen op 1 dag? Ook een aanrader is het Walcherse wandelpad waar de camping aan grenst. Dit 'laarzenpad' loopt van het NS-station te Middelburg tot aan de kust in Westkapelle. Een prachtige route langs de kreken. Je hoeft je hier niet te vervelen, in de directe omgeving zijn tal van activiteiten te vinden. Bezoek bijvoorbeeld waterland Deltapark Neeltje Jans, het stadje Middelburg met zijn historische gebouwen, de stad Vlissingen of het pittoreske stadje Veere.
De kinderen hebben op de camping enorm veel ruimte om rustig te spelen. Er is een speelschuur met skelters, traptractors, tafelvoetbalspel, spelletjes, boeken, fietsen en balanzbikes en er is een speeltuin met trampoline. Ook zijn er allerlei leuke activiteiten zoals ponyrijden,  lammetjes het flesje geven (in het voorjaar), pannenkoek/wafel feest en helpen bij de boer.

Je kunt hier overnachten in pipowagen of in een chalet.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - huisje
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 180 KM

Minicamping Charlottenburg, Krommenhoekseweg, Meliskerke, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved