Minicamping-Munnikenhof

Nederland - Noord-Brabant - Terheijden


Minicamping-Munnikenhof is een rustig en landelijk familiebedrijf in het buitengebied van het Noord-Brabantse dorp Terheijden tussen Breda, Oosterhout en de Biesbosch in. Er zijn vanuit de camping voldoende mogelijkheden om te fietsen of wandelen. Je komt onderweg langs leuke steden en dorpen, mooie polderlandschappen en bossen. De fietspondjes in de omgeving brengen je zo naar de andere kant van de 'Mark' of de Biesbosch om daar de omgeving te ontdekken. Voor de avontuurlijke fietsers is er in de buurt een uitdagende mountainbikeparcours. Op korte afstand is er een forelvisvijver, een golfbaan en een prachtig welnesscomplex. Terheijden heeft een aantal leuke bezienswaardigheden en restaurants. Op 15 minuten rijden ligt de jachthaven van Drimmelen. De ideale plek om de Biesbosch te ontdekken, lekker te eten bij de vele restaurants aan het water of te zwemmen.
Op de camping is een recreatieruimte met biljarttafel, televisie, spelletjes, puzzels en boeken. Ook kun je gebruik maken van de broodjesservice en het lekkere boerenroomijs van Marja's zuivelijs proeven.

Je kunt hier overnachten in pipowagen met 2 personen of in een cabana of in een luxe Fendt caravan met maximaal 4 personen. De caravans staan met de voortent op de plek, zodat je alleen nog maar je spullen hoeft uit te pakken en uw vakantie kan beginnen.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - huisje
4 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 66 KM

Minicamping - Munnikenhof Terheijden (Noord-Brabant), Munnikenhof, Terheijden, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved