Minicamping 't Hommeltje

Nederland - Zeeland - Koudekerke


Minicamping 't Hommeltje is een ruim opgezette camping met veel privacy en goede voorzieningen gelegen achter de boerderij van de eigenaar. Het terrein is verdeeld in zes knusse veldjes, waarvan één een voetbalveldje met uitkijkpost is. Op deze unieke plek kijk je over het landschap. De camping is gelegen op het schiereiland Walcheren en wordt omsloten door de Noordzee, de Westerschelde en het Veerse Meer. In dit landelijke gebied kun je heerlijk wandelen, je kunt vanaf de camping lopend of met de fiets naar de kust, maar ook naar Middelburg, Vlissingen, Veere of een van de andere sfeervolle Walcherse dorpjes zijn een bezoekje waard. Heel Walcheren bereik je binnen een straal van 20 kilometer vanaf ’t Hommeltje.
Op de camping is het genieten voor jong en oud. Kinderen kunnen er spelen in de recreatieruimte met diverse spelletjes of in de speeltuin. Daarnaast is er ook een overdekte ruimte met tafeltennistafels, een voetbaltafel en er staan skelters waar iedereen gebruik van mag maken.
Huisdieren meenemen is in overleg. Ook is er de mogelijkheid om je eigen paard mee te brengen, ideaal voor de paardenliefhebbers. Op de boerderij kun je je viervoeter stallen voor zolang je op de camping verblijft.

Wie niet zelf met een tent of caravan komt kan terecht in een van de vakantiewoningen voor 2 en 4 personen of in een chalet voor 4/5 personen.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - huisje
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 179 KM

Minicamping 't Hommeltje, Breeweg, Koudekerke, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved