Minicamping Zeelucht

Nederland - Zeeland - Wissenkerke


Minicamping Zeelucht is een ruim opgezette minicamping, uniek gelegen aan de Oosterscheldekust op het eindeloze eiland Noord-Beveland, het kleinste van Zeeland. Of je nu gaat voor de rust of juist voor een actieve vakantie, voor een verblijf op Minicamping Zeelucht maakt dat niets uit, zowel zonaanbidders, rustzoekers, wandelaars of fietsers maar ook duikers en visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Een dagje wat anders? De centrale ligging van de camping biedt een goede uitvalsbasis voor een uitstapje naar Goes, Zierikzee, Middelburg of Veere, steden met een rijke historie. Of bezoek een van de attracties in de omgeving. Ook Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur te bereiken.
Voor gezinnen met jonge kinderen is het lekker overzichtelijk. Op de boerderij zijn er geen werkzaamheden waar kinderen kunnen meehelpen, maar er is genoeg te doen en te beleven op de camping zelf. Er is een trampoline en een grote nestschommel. Dit is dè ontmoetingsplek op de camping voor onze jonge kampeerdertjes. Een potje voetbal kan gespeeld worden op de voetbalwei, of er kan worden geskelterd op een van de zes beschikbare skelters. En natuurlijk horen op een boerderij tractoren thuis, speciaal voor onze allerjongste kampeerders staan er twee speelgoedtractors klaar. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan geniet je tenslotte zelf ook meer van je vakantie!

Geen eigen kampeermiddel maar wel het kampeergevoel ervaren? Dan kun je slapen in de unieke Pipowagen (met toilet) of in het comfortabele chalet voor maximaal 4 personen.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - huisje
Speeltuin
4 personen
Klein of middelgroot
Aan zee
vanaf Utrecht 136 KM

Minicamping Zeelucht, Keihoogteweg, Wissenkerke, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved