Sonnenplateau Camping Gerhardhof

Oostenrijk - Tirol - Wildermieming


Sonnenplateau Camping Gerhardhof is gelegen tussen het natuurschoon van Tirol, midden in de dennenbossen met waanzinnig uitzicht op de waanzinnige bergtoppen van het zonnige Mieminger Plateau. Naast bergen en valleien biedt Tirol een schat aan pittoreske bergdorpjes. Maar ook een bezoek aan Innsbruck is zeer de moeite waard. Voor een dagje uit met de kinderen is Alpenzoo Innsbruck erg leuk. Maar ook een rit met de kabelbaan mag je zeker niet missen, hiermee sta je binnen 20 minuten midden in de Alpentoppen.
Op de camping ligt een prachtige zwemvijver en voor meer waterpret kun je terecht in het recreatiemeer van Untermieming of het Telfer Bad, allebei op ongeveer 10 kilometer van de camping gelegen. En de echte waaghalzen kunnen als gast van de camping korting krijgen voor Area 47. Dit is een avonturenpark waar je allerlei extreme sporten uitprobeert. Lanceer jezelf van een grote waterglijbaan. Laat je vallen van een brug op een grote schommel. Altijd als eens willen raften, abseilen, wakeboarden of grotten verkennen? Het kan hier allemaal!
Op de camping vermaken de kinderen zich de hele dag in de speeltuin, multisportveld, het kinderbos of bij de manege. Ondertussen kom je tot jezelf in het yogabos. Na een dagje rust of een stevige wandeling in de omgeving breng je een bezoekje aan het Gasthaus voor heerlijke Tiroolse gerechten. Op de camping ook een winkeltje waar je terecht kunt voor Tiroolse specialiteiten.

Je kunt hier overnachten in een GlamLodge tent (zonder sanitair) met maximaal zes personen.

Boek via Suncamp
(safari)tent
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
Aan meer
vanaf Utrecht 888 KM

Gerhardhof Sonnenplateau Camping & Gasthaus, Gerhardhof, Wildermieming, Oostenrijk
© Huren op de Camping All rights reserved