Treelodge

België - Antwerpen - Retie


Treelodge is een bijzonder boomhuttendorp midden in het groen dat staat voor avontuur, natuur, vrijheid en een beetje luxe. De lokatie in de Antwerpse Kempen is de ideale uitvalsbasis om eens ‘iets anders te doen’. Een weekendje weg met de kinderen, een verrassend verblijf met familie of vrienden op een originele locatie. De Treelodge beleving maakt iedereen gelukkig. In en rond de boomhut is het fijn vertoeven voor klein en groot. Buiten douchen, hout sprokkelen voor het kampvuur of de hangmat opstellen? Er valt veel te beleven in de natuur op het terrein zelf. Ga op ontdekking in het bos, probeer het buiten koken eens uit, lees een boek, speel een spel… niets moet.
Ook de omgeving nodigt uit tot een flinke portie quality time. Gelegen op de grens van de twee groene gemeentes Retie en Kasterlee is Treelodge dé perfecte uitvalsbasis voor heel wat sportactiviteiten en natuuruitstapjes in de streek. Het fietsknooppuntnetwerk / moutainbikeparcour / wandelknooppunten passeert voor de deur, tijdens een kajaktocht verken je de Kleine Nete, en in het nabijgelegen Prinsenpark is het heerlijk wandelen. Speciaal in het najaar zijn er talloze festiviteiten in Kasterlee om de pompoengekte te vieren. Erg leuk om eens mee te maken.

Slapen doe je in een van de 4 gezellige en comfortabele boomhutten. Er is een boomhut voor 2-4 personen, 4 personen, 5 personen en een voor 6 personen. De boomhutten zijn goed voor een verblijf in zomer én winter. Want je kan ze steeds verwarmen met een houtkachel of centrale verwarming. Elke boomhut is voorzien van een volledig uitgeruste keuken en badkamer met douche. Wil je liever buiten koken? In het bos is er ruimte voorzien om overdekt of in open lucht te koken op een kampvuur, rookoven of barbecue. Wil je wat extra luxe? Je hebt de mogelijkheid (meerprijs) om gebruik te maken van een sauna en hottub. Kortom: je kiest zelf hoe ‘basic’ of ‘luxueus’ je wilt gaan, want bij Treelodge geldt niks moet, (bijna) alles mag.

Boek via camping
huisje - bijzondere accommodatie
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 127 KM

Treelodge, Hoevendijk, Retie, België
© Huren op de Camping All rights reserved