Vakantiepark Beerze Bulten

Nederland - Overijssel - Beerze


Beerze Bulten is een erg kindvriendelijk vakantiepark gelegen in het Overijsselse Beerze, middenin de natuur van het Vechtdal en langs de oevers van rivier de Vecht. Het autovrije park is een groot paradijs voor kinderen. Geniet samen van het zwemparadijs met binnen- en buitenzwembaden, indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol, professionele animatie en recreatie, beautysalon en wellness, diverse horeca... Er valt nog veel meer te beleven voor jong en oud!
Ook de regio kent genoeg plekken die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo heb je zandverstuiving de Sahara in Ommen. Een fijne plek waar kinderen kunnen spelen met zand. Of huur een kano bij Beerze Bulten en vaar over de schitterende Vecht. Voor een dagje uit met de kinderen kun je bijvoorbeeld naar Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn of een leuke koe safari. Ga je liever wandelen en fietsen? Vanaf het park starten diverse wandel- en fietsroutes. Tegenover Beerze Bulten heb je bijvoorbeeld het Beerze pad. Geniet van een 11 kilometer lange wandeltocht door het prachtige landschap langs heide, es en parkbos. Ook zeker de moeite waard zijn een bezoekje aan de historische steden Ommen, Hardenberg of Zwolle. Deze steden hebben ieder zijn eigen charme en sfeer. Ga uitgebreid shoppen, terrassen of bezoek een musea. De keuze is reuze.

Vakantiepark Beerze Bulten beschikt over een aantal stijlvolle vakantiehuisjes. Variërend van glamping lodges tot compleet ingerichte bungalows, geschikt voor 4 tot 8 personen. Voor grote gezelschappen zijn de groepsaccommodaties voor 12 en 16 personen ideaal. Dankzij de heerlijke locatie middenin de natuur van het Vechtdal en de topfaciliteiten op het park ga je een héérlijk verblijf tegemoet!

Info & Boeken via camping
(safari)tent - trekkershut - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
Zwembad met glijbaan
> 6 personen
Groot
vanaf Utrecht 130 KM

Vakantiepark Beerze Bulten, Kampweg, Beerze, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved