Village Huttopia Dieulefit

Frankrijk - Drôme - Dieulefit


Village Huttopia Dieulefit ligt in een uitzonderlijk natuurgebied in de Drôme met schitterend uitzicht op het ongerepte landschap en de omringende bergen. Dieulefit, een stad van kunst en ambacht, staat bekend om zijn kunstnijverheid en in het bijzonder om zijn aardewerk en keramiek. Wanneer je door de straatjes van dit schilderachtige plaatsje slentert, tel je ook vandaag nog zo’n 40 pottenbakkers en keramisten. Deze regio biedt eveneens de heerlijkste streekspecialiteiten: noga, olijven, truffels, honing, wijnen, Picodon-kaas…allemaal unieke smaken om samen van te genieten. Bovendien vindt u op de Provençaalse markten in de nabijgelegen dorpen allerlei producten op basis van lavendel.
De camping heeft een zwembad en bosspa met zicht op de heuvels en lavendelvelden maar voor een duik kun je ook naar het prachtige zwemmeer op de camping! Ook is er een gezellige ontmoetingsruimte, speeltuin en er zijn recreatievoorzieningen. Geniet elke ochtend van een goed ontbijt met vers brood en croissants terwijl je de zon ziet opkomen vanaf het terras bij je accommodatie. 's Avonds worden er zelfgemaakte pizza's uit de houtoven geserveerd, om mee te nemen of om ter plekke op te eten.

Profiteer van unieke glamping- en campingaccommodaties met maximaal zes personen, allemaal met een groot terras midden in de natuur, met tuinmeubelen en een plancha-barbecue.

Boek via Huttopia
(safari)tent - huisje - bijzondere accommodatie
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
Aan meer
vanaf Utrecht 1059 KM

Village Huttopia Dieulefit, Quartier d'Espeluche, Dieulefit, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved