Last
Minutes

Morvan Rustique: een gezellige beestenboel in de Morvan

02-02-2020

Gelegen in het zuiden van Parc Naturel Regional du Morvan in hartje Bourgogne vind je Morvan Rustique. Een kleinschalig vakantiedomein met zes vakantiehuizen, vier volledig ingerichte lodgetenten en één kampeerplaats voor gasten met eigen tent. Je wordt verrast door de pure schoonheid van de natuur om je heen, de Morvan wordt niet voor niets klein Canada genoemd.

Morvan Rustique richt zich met name op gezinnen met kleuters en peuters. De gezellige beestenboel is een belangrijk onderdeel van dit concept. Welke kindjes vinden het niet leuk om de pony Puck en de ezels Junon & Judith te knuffelen en om te helpen met het voeren van de dieren in de kinderboerderij? Zo zijn er de lieve en sociale KuneKune varkentjes Tineke & Bertha, de Chinese hangbuikzwijntjes Peppie & Kokkie , maar ook konijnen, kippen, hoenders, flesseneendjes, ganzen en de grappige dwerggeitjes Jip & Janneke. In de weides rondom grazen de vier stoere Irish Cob paardjes Inver en haar kids Bijou, Caesar en Figo. Overal op het terrein struinen onze drie poezen Catootje, Caline en Gijs rond.

Ook de natuurliefhebber, wandelaar, mountainbiker en racefietser kan hier zijn hart ophalen. Eindeloze wandelpaden of fietsroutes door een uniek stukje landschap van loofbossen, naaldwoud, oeroude heggetjes rondom de weides met Charolaiskoeien en mooie vergezichten. Met veel liefde en smaak zijn de oude gebouwen omgetoverd tot sfeervolle vakantiehuizen en er zijn vier luxe lodgetenten elk met eigen privacy. De lodgetenten zijn voorzien van goede bedden met aparte slaapruimten, volledig ingerichte keuken met zithoek alles in steigerhout en overdekt terras mooi uitzicht op de omgeving. Er is veel aandacht besteed aan de aanplanting van het terrein met fruitbomen, kruiden en leuke zitjes, evenals de overdekte BBQ plek op het kampeerterrein.

Laat je verrassen door dit unieke kleinschalige kindvriendelijk plekje in het groene hart van de Bourgogne!

Wil je meer weten? Check dan onderstaande video en foto's of lees meer op de campingpagina van Morvan Rustique.

© Huren op de Camping All rights reserved