Camping Zonneweelde

Nederland - Zeeland - Nieuwvliet


Camping Zonneweelde is een familiecamping in Zeeuws-Vlaanderen en ligt op loopafstand van één van de mooiste en schoonste stranden van Zeeland.
De camping heeft een prachtig centrumgebouw met receptie, food market, Italiaans restaurant ‘Piazza Italian Kitchen’ met gezellige lounge en ruim terras, frituur en bovenal een grote unieke indoor speeltuin met kinderbioscoop én interactieve game wall. In schoolvakanties staat een geweldig animatieteam paraat, dat zowel kinderen als tieners weet te vermaken.
Camping Zonneweelde heeft ook een openluchtzwembad met grandioze waterspeeltuin en er zijn diverse speelmogelijkheden voor de kinderen. Om de omgeving op een actieve manier te verkennen is er bij de receptie de mogelijkheid tot het huren van (elektrische)fietsen. Je kunt hier een trekkershut, luxe chalet, slaapstrandhuisje, een beach loft (wellness), duinlodge of een glamping tent huren.

In oktober 2021 mochten wij Camping Zonneweelde zelf ervaren. Lees hier hoe we in de herst genoten van het prachtige Zeeland.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - trekkershut - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Groot
Aan zee
vanaf Utrecht 213 KM

Zonneweelde, Baanstpoldersedijk 1, 4504 PS Nieuwvliet, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved