PLUS camping

Camping Zonneweelde

Nederland - Zeeland - Nieuwvliet


Camping Zonneweelde is een familiecamping in Zeeuws-Vlaanderen en ligt op loopafstand van één de mooiste en schoonste stranden van Zeeland.
De camping heeft medio april 2019 haar nieuwe centrumgebouw geopend met receptie, food market, restaurant Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet met gezellige lounge en ruim terras, frituur en bovenal een grote unieke indoor speeltuin met kinderbioscoop.
Camping Zonneweelde heeft ook een openluchtzwembad met grandioze waterspeeltuin en er zijn diverse speelmogelijkheden voor de kinderen. Om de omgeving op een actieve manier te verkennen is er bij de receptie mogelijkheid tot het huren van (elektrische)fietsen. Je kunt hier een trekkershut, luxe chalet, slaapstrandhuisje, een beach loft of een glamping tent huren tot maximaal zes personen.

Je kunt hier een trekkershut, luxe chalet, slaapstrandhuisje, een beach loft of een glamping tent huren tot maximaal zes personen.

In januari 2018 hielden we een prijsvraag. De winnares won een kort verblijf op camping Zonneweelde. Lees hier haar ervaringen.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - trekkershut - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Middelgroot
Aan zee
vanaf Utrecht 213 KM

Zonneweelde, Baanstpoldersedijk 1, 4504 PS Nieuwvliet, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved