Villa Alwin Beach Resort

Italië - Le Marche - Cupra Marittima


Een vakantie op het Villa Alwin Beach Resort betekent genieten in een moderne accommodatie met mooie en luxe voorzieningen. Het resort ligt direct aan het strand van de Adriatische zee in de gezellige badplaats Cupra Marittima. Het resort is zowel geschikt voor een relaxte vakantie aan zee voor twee als zeer geschikt voor een vakantie met kinderen.
Voor de allerkleinsten is er een speciaal kindergedeelte in het (verwarmde) zwembad en is er in de speeltuin een apart gedeelte met een trampoline, speelhuisje en glijbaan. Voor de grotere kinderen is er naast het zwembad en het strand, de voetbalkooi, een tafeltennistafel en een grote trampoline. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten in de buurt zoals raften, karten, een klimbos en quad tours.
Iedere week wordt er voor de gasten een aantal gezellige avonden met Italiaanse lange tafels georganiseerd, zoals een luxe 4 gangen diner met wijnarrangement van de lokale wijnboer en een Italiaanse- BBQ- en VIS-avond. In de schoolvakanties is er ook iedere week het beroemde Villa Alwin Voetbaltoernooi en Swimming by night. Kortom: genoeg te beleven!

Al de Luxe tenten op het resort hebben eigen sanitair en een volledig ingerichte keuken met koelkast, vriezer en vaatwasser en airconditioning. Iedere Luxe Tent heeft een grote eigen veranda met eet en lounge gedeelte. Ook zijn er Seaview Luxe Tenten. Deze staan direct op het strand. De Luxe Tenten op de Beach zijn zodanig geplaatst dat elke tent zicht heeft over de Adriatische zee.
Ook is er de mogelijkheid tot luxe arrangementen zoals een hemelbed op het strand, standlakens en golfcar service.

Ook via Glamping4all kun je hier diverse type luxe tenten huren.

Boek bij de camping Info & Boeken via Glamping4all Naar campingwebsite
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
> 6 personen
Klein of middelgroot
Aan zee
vanaf Utrecht 1540 KM

Villa Alwin Beach Resort, via Adriatica Nord, Cupra Marittima, Province of Ascoli Piceno, Italy
© Huren op de Camping All rights reserved